Skip to content

ProPlex.
Professionele
verzorging voor
natuurlijke schoonheid.

Wat is het? 

Stap 1. Meng de haarverf en peroxide volgens de instructies van de fabrikant. Zodra de haarverf goed gemengd is in de kom, voeg 1 ml ProPlex 01. Bonder toe per elke 10g/ml haarkleurcrème. Breng de haarkleuring aan en laat inwerken volgens het tijdschema van de fabrikant. Uitspoelen en zorgvuldig met shampoo wassen.

Stap 2. Breng een royale hoeveelheid 02. Perfector vanaf de aanzet tot in de punten aan en laat het minimaal 10 minuten inwerken. Spoel uit en föhn droog.

Stap 3 Onderhouder Breng een royale hoeveelheid ProPlex 03. Maintainer van aanzet tot punten op vochtig haar. Minimaal 10 minuten laten inwerken. Uitspoelen en opvolgen met conditioner.

Adviseer de consument om 03. Maintainer twee keer per week te blijven gebruiken na het wassen van het haar. De 03. Maintainer zal proteïnen en voeding aan het haar toevoegen.

Color Masque
REF Proplex TRIO

5 geavanceerde
technologieën.
 

ProPlex dringt door tot in het binnenste van het haar door verbroken disulfidebindingen opnieuw te verbinden en te herstellen.

1. Cutting edge technology maakt gebruik van een hoge Aminozuur concentratie samen met versterkende Quinoa eiwit en plantaardige eiwitten.

2. Jojoba-zaadolie behandelt de haarschors, voegt glans toe en verbetert de elasticiteit.

3. Vitamine E beschermt het haar en zorgt voor interne voeding van binnenuit, terwijl de antioxiderende eigenschappen helpen bij het neutraliseren van eventuele resterende oxidatie door kleur- of bleek- / verlichtingsdiensten.

4. Zonnebloemolie biedt een krachtige, volledige UVA / UVB-bescherming tegen de zon, die ook de natuurlijke haarkleur kan beschermen tegen verkleuring na blootstelling aan UV.

5. Vitamine B5 (Panthenol) verspreidt zich gelijkmatig over het oppervlak van elke haarlok en vormt een glad, beschermend schild.

Dit schild sluit de andere 4 ingrediënten in de haarstreng in en zorgt voor verbeterde lichtreflecterende eigenschappen.

Hoe te gebruiken:

01. Bonder.

Vermengd met het kleur- of ontkleuringsproduct, herstelt ProPlex de verbindingen en beschermt de bestaande interne structuur van het haar.

02. Perfector.

Versterkende crème om bindingen die door 01 Bonder in de cortex zijn hersteld, te crosslinken, terwijl het extra hydratatie en voeding geeft.

03. Onderhouder.

Verstevigende crème voor zowel salon- als thuisgebruik. Levert intense hydratatie en voeding.

Adviseer de klant om tweemaal per week tussen chemische behandelingen aan te brengen.

Instructies:

Haarkleur behandeling:

Stap 1.

Meng haarkleur en peroxide volgens de instructies van de fabrikant. Zodra de haarverf goed is gemengd in de kom, voegt u 1 ml ProPlex 01 toe. Bonder per 10 g / ml haarkleurcrème. Breng de haarkleur aan en laat staan volgens de timing van de fabrikant. Spoel en zorgvuldig shampoo.

Stap 2.

Breng een royale hoeveelheid ProPlex 02. Perfector aan van de wortels tot de punten en laat minimaal 10 minuten intrekken. Spoel en blaas droog.

Stap 3.

Breng een ruime hoeveelheid van ProPlex 03 aan. Onderhoud van de wortels tot de punten tot aan vochtig haar. Laat minimaal 10 minuten intrekken. Spoel en volg door conditioner.

+

Adviseer de consument om ProPlex 03 te blijven gebruiken. Handhaaf tweemaal per week na het wassen van haar. 

De ProPlex 03. Maintainer voegt eiwitten en voeding toe aan het haar.

Ultra Lift Hair Treatment:

Stap 1.

Meng de haarverf en peroxide volgens de instructies van de fabrikant. Zodra de haarverf goed gemengd is in de kom, voeg 8 ml ProPlex 01. Bonder toe per 50g/ml haarkleurcrème. Breng de haarkleur aan en laat zoals gewoonlijk intrekken. Spoel af en was voorzichtig met shampoo.

Stap 2.

Breng een ruime hoeveelheid ProPlex 02 aan. Perfector vanaf de wortels tot aan de punten en laat minimaal 10 minuten intrekken. Spoel en blaas droog.

Stap 3.

Breng een ruime hoeveelheid ProPlex 03 aan. Handhaaf van de wortels tot de punten op vochtig haar. Laat minimaal 10 minuten intrekken. Spoel en volg door conditioner.

+

Adviseer de consument om ProPlex 03. Maintainer tweemaal per week te blijven gebruiken na het wassen van haar. 

De ProPlex 03. Maintainer voegt eiwitten en voeding toe aan het haar.

Voor Natuurlijke
Schoonheid.

Bleach Lightener:

Stap 1.

Meng de bleekmiddel/verlichtingspoeder en peroxide volgens de instructies van de fabrikant. Zodra het bleekmiddel/lichter goed gemengd is, voegt u 2 ml ProPlex 01. Bonder per 10 g bleek/lichtpoeder toe in de kom.

Breng het mengsel aan en laat het zoals gewoonlijk intrekken. Voorzichtig spoelen en wassen met shampoo.

Stap 2.

Breng een royale hoeveelheid ProPlex 02. Perfector van de aanzet tot de punten aan en laat het minimaal 10 minuten inwerken. Spoelen en föhnen.

Stap 3.

Breng een royale hoeveelheid ProPlex 03. Maintainer aan van aanzet tot punten op vochtig haar. Minimaal 10 minuten laten inwerken. Uitspoelen en opvolgen met conditioner.

+

Adviseer de consument om ProPlex 03 te blijven gebruiken. Onderhoud tweemaal per week na het wassen van het haar.

De 03. Maintainer voegt eiwitten en voeding toe aan het haar.

Schade schild behandeling:

Stap 1.

Meng 10ml/g ProPlex 01. Bonder met 10ml/g 02. Perfector. Breng aan op pas gewassen, handdoekdroog haar van aanzet tot punten. Plaats 10 minuten onder een warmtebron. Spoel zorgvuldig uit.

Ga verder met een tweede toepassing van ProPlex 02. Perfector van wortel tot uiteinde. Gelijkmatig verdelen en 5 minuten laten inwerken.

Stap 2.

Breng een ruime hoeveelheid ProPlex 02 aan. Perfector vanaf de wortels tot aan de punten en laat minimaal 10 minuten intrekken. Spoel en blaas droog.

Stap 3.

Breng een royale hoeveelheid ProPlex 03. Maintainer aan van aanzet tot punten op vochtig haar. Minimaal 10 minuten laten inwerken. Uitspoelen en opvolgen met conditioner.

+

Adviseer de consument om ProPlex 03 te blijven gebruiken. Onderhoud tweemaal per week na het wassen van het haar.

De 03. Maintainer voegt eiwitten en voeding toe aan het haar.

Resultaat. 

Dit proces zorgt voor mooi, gezond uitziend haar met extra glans en glans. Het beschermende schild biedt ook verbeterde ontwarrende eigenschappen, waardoor het risico op breuk wordt verminderd.

Toner, gloss
of glaze.

ProPlex gebruiken
01. Bonder – met gloss.
 

+ Voeg voor 60 g of meer gloss of toner 3,75 ml ProPlex 01 toe. Bonder.

+ Voor alles minder dan 60 g, voeg 2 ml ProPlex 01. Bonder toe.

Over het algemeen raden we aan om toning te gebruiken voordat u ProPlex 02 gebruikt. Perfector.

Als de instructies van uw fabrikant aangeven om shampoo na toning: Hoogtepunten uitspoelen, toner aanbrengen, verwerken, uitspoelen en shampoo, handdoekdroog. Breng 02. ProPlex Perfector aan. Laat de ProPlex Perfector minimaal 10 minuten inwerken, spoel het af en conditioneer het zoals gewoonlijk.  

Breng 02. ProPlex Perfector aan. Laat de ProPlex Perfector minimaal 10 minuten inwerken alvorens te spoelen en te conditioneren zoals gewoonlijk.

Als de instructies van uw fabrikant zeggen dat u moet spoelen – niet shampooën na het tonifiëren: Gebruik 02. ProPlex Perfector vóór uw toner. Spoel de highlights uit, handdoek droog, breng een royale hoeveelheid ProPlex Perfector aan gedurende 10 of meer minuten.

Spoel en handdoek droog.

OPMERKING: Zorg ervoor dat u de toner grondig uitspoelt om te voorkomen dat crèmeresten een barrière vormen voor het gebruik van de ProPlex. Spoel en conditioneer zoals gewoonlijk.

* *Wij raden aan ProPlex 01. Bonder toe te voegen aan toners die langer dan 10 minuten worden gebruikt.

ProPlex gebruiken
01. Bonder
– voor Balayage.
 

Opmerking: Het gebruik van ProPlex in een balayageformule met bleekpoederaansteker kan de formule wat losser maken. Daarom kan het zijn dat u extra poeder lightener wilt toevoegen om de consistentie te krijgen die u verkiest. Dit is aanvaardbaar..

De aanbevolen formules zijn:

+ Voor alles minder dan 30 g poeder aanmaakmiddel, voeg 2 ml ProPlex 01. Bonder toe.

+ Voor 30g-60g aanmaakpoeder, voeg 4ml ProPlex 01. Bonder toe. 

Voeg afgemeten hoeveelheid ProPlex 01. Bonder toe aan de voorgemengde aanmaakblokjes en meng grondig.

Opmerking: De keuze om de ontwikkelaar te verhogen is een persoonlijke keuze. Wij hebben uitstekende resultaten met ProPlex 01. Bonder in beide richtingen. Als u ervoor kiest om de ontwikkelaar te verhogen:

Verhoog ontwikkelaar een volledig niveau.

Voor een resultaat van 10vol. (3%), gebruik 20vol. (6%)

Voor een resultaat van 20vol. (6%), gebruik 30vol. (9%)

Voor een resultaat van 30vol. (9%), gebruik 40vol. (12%).

U kunt ook REF Neutral gebruiken om wat meer lift aan uw mengsel toe te voegen.

Verwerkingstijd van ProPlex 01:

Dit varieert. Elk hoofdhaar is anders. Eventuele weerstand tegen de verwerkingstijd kan worden opgelost door uw ontwikkelaar te verhogen, REF Neutral aan uw formule toe te voegen, en/of de hoeveelheid ProPlex 01. te verminderen. Bonder. 

Begin met chatten.
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kunnen wij je van dienst zijn?