Skip to content

Over REF Stockholm NL

Exclusief kappersmerk.  

Het Zweedse REF Stockholm is een exclusief kappersmerk voor de professionele kapper. De eigentijdse en complete productlijn bestaat uit:

  • Haarverzorging,
  • Styling,
  • Huidverzorging,
  • Permanete kleuring en
  • Semi permanente kleuring.

We geloven in Natural Beauty door Zweedse standaarden die overal toegankelijk zijn voor iedereen. Het zit in eenvoud, duurzaamheid en zeer goede kwaliteit in zowel het gebruik als in de uitstraling.

Wil jij met REF Stockholm werken in jouw salon?

Geschiedenis.

In 2004 was Jan Ernstberger de eigenaar van een kappersketen met meer dan 30 salons in Zweden. Hij had inzicht in de branche toen hij merkte dat slechts een paar haarproducten regelmatig werden verkocht. Het bracht hem op het idee om REF te creëren, wat staat voor Find your Reference. Hierdoor kunnen kappers en consumenten hun specifieke referentie van haarproducten vinden.

Het REF-productassortiment was gebaseerd op de musthaves van gevestigde salons. Alleen hoogwaardige, veelgevraagde producten zijn gemaakt vanuit ons Scandinavische erfgoed en oogpunt. REF werd een inspirerend en innovatief schoonheidsmerk dat zich richt op professionele haarverzorging en een internationale markt verovert.

In 2011 trad zijn zoon Edward toe als COO en ontwikkelde hij producten en verpakkingen en in 2017 was het tijd voor een vernieuwde merkidentiteit. REF is Vegan geworden en vrij van sulfaten, parabenen en gluten, allemaal noodzakelijke eigenschappen in het huidige winkelklimaat.

Dit was een nieuwe, duidelijke richting om het merk vooruit te helpen in wat het nu is.

2021.

REF wordt nu verspreid in 30 landen. We creëren producten van de hoogste kwaliteit, geschikt voor de hoge eisen van kappers over de hele wereld.

Wat is je referentie?

100% Veganistisch

Om bewuste, duurzame en veganistische beautyproducten voor iedereen toegankelijk te maken, bieden we ons netwerk van ondernemende beautyprofessionals een 100% veganistisch haarcosmetica merk zoals REF Stockholm aan. Hierdoor kunnen we samen bijdragen aan de ontwikkeling van het verduurzamen van de beautyindustrie.

Inmiddels werken we met een hecht REF Team samen en zien we de REF fanbase groeien. Wij leveren REF producten direct aan de professionele markt. Salons die goed passen bij onze filosofie en uitgangspunten zijn gewaardeerde REF Relaties. We houden van een persoonlijke benadering, een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en exclusiviteit. REF bouwt op een toegewijd team en zeer loyale REF Partners.

Natuur + Wetenschap

REF biedt met trots producten gemaakt vanuit de natuur en wetenschap in perfecte symmetrie – voor de beste kwaliteit en de hoogste efficiëntie in producten die gewoon werken. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in combinatie met innovatieve technologieën zal REF consequent in staat zijn om hoogwaardige en eigentijdse producten te creëren en te leveren.
”Met ingrediënten en formules van superieure kwaliteit laten we REF echt een kappersmerk zijn.”
– Edward Ernstberger. CEO

Uniek N° Systeem.

Ons unieke N° System systeem wordt gebruikt op al onze stylingproducten. Het definieert en benadrukt eenvoudig het niveau van stevigheid, glans en volume dat het product aan je kapsel toevoegt.

Met dit systeem kunnen zowel kappers als klanten hun specifieke referentie vinden.

Hoeveel stevigheid?
Hoeveel glans?
Hoeveel volume?

Find your reference.

Natuurlijke schoonheid.

Natuurlijke schoonheid is wat ons begeleidt bij alles wat we doen. In de zin van eenvoud, duurzaamheid en kwaliteit en in termen van het omarmen van alle verschillende mensen ter wereld. We versterken individualiteit en uniciteit door middel van hoogwaardige producten voor elk haartype.

Hèt merk voor de professionele kapper.

REF is een schoonheidsmerk dat zich richt op hoogwaardige haarproducten op het gebied van verzorging en styling. Daarnaast bieden wij een compleet Salon assortiment aan binnen kleur en professionele behandelingen.

Ons doel is altijd geweest om eigentijdse producten van de beste kwaliteit te maken; we onderzoeken uitgebreid om plantaardige en laboratorium gemaakte ingrediënten te vinden en gebruiken alleen ingrediënten met een bewezen staat van dienst op het gebied van veiligheid en efficiëntie.

We gebruiken natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit in combinatie met niet chemische alternatieven en geavanceerde wetenschap om geweldige producten te creëren die goed zijn voor het haar en het milieu.

Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld zonder parabenen en sulfaten (SLS of SLES).

Wij produceren producten die 100% veganistisch, glutenvrij, sulfaatvrij en kleurveilig zijn.

Begin met chatten.
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kunnen wij je van dienst zijn?