Skip to content

Educatie.
Hands-on,
creatief en
professioneel.

Product Trainingen.

Onderwijs is een belangrijk onderdeel van REF Stockholm, daarom hebben we maandelijkse producttrainingen op verschillende niveaus. Onze productspecialist Lotte verteld jullie graag meer over het merk REF Stockholm en de geweldige producten tijdens de nieuwe online producttrainingen! 

REF Product Training Basis: Maak kennis met de wereld van natuurlijke vegan schoonheid. In de basistraining kom je alles te weten over de visie achter het professionele haarverzorgingsmerk REF Stockholm. De USP’s, het scandinavische karakter, het unieke REFerence systeem en de wetenschap achter de producten. 

REF Product Training Gevorderden: Je hebt kennis gemaakt met REF Stockholm in de basis training, maar dat smaakt naar meer! Wij nemen je daarom graag mee dieper in de materie en praten je helemaal bij op product niveau! In de gevorderden training vertellen we je alles over de haircare en stylingsproducten. De hoofdingrediënten worden per product toegelicht en er worden concrete voorbeelden genoemd voor de toepasbaarheid van ieder product. Daarnaast worden er ook een aantal praktijkvoorbeelden behandeld. 

Wil je graag een training volgen? Stuur ons een WhatsApp (op het onderstaande nummer) en wij zorgen dat jij zeer binnenkort alles weet over REF Stockholm!

The hairdresser's brand

Onderwijs is een belangrijk onderdeel van REF – voor hechte relaties, constante ontwikkeling en groei als bedrijf, netwerk en markt. Dit zorgt ervoor dat onze producten en inhoud worden onderwezen op het hoogste professionele niveau.

Over de hele wereld hebben we nationale docenten, zorgvuldig uitgekozen vanwege hun vermogen om te inspireren en te motiveren. Door middel van educatie nemen we productkennisrichtingen op, die zowel creativiteit, service als verkoop verbeteren. We duwen de creatieve expressie en verhogen de professionele normen.

Onderwijs niveaus. 

REF biedt een grote verscheidenheid aan “lessen”, van basiskennis tot geavanceerde technieken. Deze sessies zijn beschikbaar voor en geschikt voor zowel nieuwe als gevestigde kappers in al onze markten.

Inhoud:

  • Kleurentheorie
  • REF-producten, informatie en gebruik
  • Belangrijkste ingrediënten en capaciteiten
  • Consultatietechnieken
  • Klantervaring en service
  • REF verhaal, waarden en ontwikkeling
Levels of Education

Soorten onderwijs.

Informatie en inspiratie door REF wordt op drie verschillende manieren aangeleerd, voor een passende aanpak van elke sessie.

"Kijk en leer"

Gedetailleerde demonstraties door middel van seminars.

"Show & evenementen"

Laat het publiek de producten en technieken uitproberen in een betrokken workshopomgeving.

“Hands On”

Specifieke sessies gemaakt om te inspireren, informeren en lesgeven door onze passie en kennis voor haar te demonstreren.

Begin met chatten.
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kunnen wij je van dienst zijn?