Skip to content

Bleach.
Blond haar,
natuurlijke schoonheid.

Wat is het? 

REF ontkleurende bleekpoeder is een hoogwaardige, stofvrije bleek met een blauw pigment voor een anti-vergelingseffect dat geschikt is voor alle professionele lichttechnieken.

 • 100% veganistisch
 • Versterking van Quinoa-eiwit
 • Conditionerende biologische aloë vera
 • Color Preserve-systeem
 • Consistent mengsel en consistent gewicht
 • Gemakkelijk mengen
 • Tot 7 niveaus van lift
 • Stofvrije formule
 • Anti-gele moleculen = helderblonde resultaten
 • Garandeert snelle bleekdiensten
 • Verkrijgbaar als navulling

 

REF Bleach-poeder is ontwikkeld om te voldoen aan de kwaliteit en hoge eisen voor professioneel gebruik in salons.

REF Bleach-poeder is ontwikkeld om te voldoen aan de kwaliteit en hoge eisen voor professioneel gebruik in salons.

Hoe te gebruiken:  

Gebruik decolourizer voor volledige hoofdtoepassing (zie hieronder hoofdhuidtoepassing) of voor accentueringstechnieken.

Mengverhouding: 1: 2 (1 deel bleekpoeder tot 2 delen ontwikkelaar met 20, 30 of 40 vol.) Decolourizer kan ook worden gemengd met uw favoriete consistentie voor het gewenste resultaat.

Voor een consistente verwerking raadt REF aan om zowel het bleekmiddel als de ontwikkelaar op schaal te meten voor toekomstig gebruik en verwerkingstijd van notities.

Kies het volume van de ontwikkelaar op basis van het liftniveau dat u wilt bereiken. De ontwikkeltijd ligt tussen 20-50 minuten, afhankelijk van de haarkleur, het gewenste liftniveau, de conditie van het haar, de integriteit, de techniek, de sterkte van de ontwikkelaar en de hoeveelheid gebruikte ontwikkelaar.

Zorg ervoor dat u continu de voortgang van het tillen regelmatig controleert (stel 5 min. Voor) Wanneer het doel van de lift is bereikt, spoel dan grondig af met warm water en was het haar voorzichtig met shampoo, spoel, gebruik REF conditioner, spoel af. Handdoek droog. Niet aanbrengen op de hoofdhuid als er snijwonden, schaafwonden, tekenen van irritatie of zorgen over de hoofdhuid zijn.

Voor volledige hoofdapplicatie, begin de applicatie waar het haar het donkerst is en breng het laatst aan op de haarlijn en nek. Het aanbrengen moet 3 cm vanaf de hoofdhuid beginnen en doorgaan naar de middenas en uiteinden.

Na verwerking moet de hoofdhuidapplicatie elke 5 minuten worden gecontroleerd. Spoel grondig af met warm water en was het haar voorzichtig met shampoo.

how-to-use

Aanbevelingen:

REF raadt aan om alle kleuren, evenals bleekmiddel, te mengen in een niet-metalen kom met REF cream-ontwikkelaar, met een niet-metalen garde voor soepele resultaten. Zoals bij elke kleur, meng in een goed geventileerde ruimte.

REF-bleekpoeder kan worden gebruikt voor ontkleuring, meng 1 deel poeder tot 2 delen REF cream-ontwikkelaar met 20, 30 of 40 vol.

20 volume is de hoogste ontwikkelaar die wordt aanbevolen voor gebruik met bleekpoeder bij rechtstreeks gebruik op de hoofdhuid.

Breng het bleekmiddel aan op ongewassen haar om de hoofdhuid te beschermen voor volledige hoofdtoepassing. Dit biedt bescherming door het natuurlijke talg van de hoofdhuid.

* Het gebruik van REF ProPlex wordt aanbevolen na een bleekbehandeling. (Vooral voor haar dat is aangetast door meerdere eerdere services.)

Meer informatie hieronder…

ref-developer

100% Vegan
Natuurlijke
schoonheid.

Bleach + ProPlex. 

Proplex 01. Bonder toevoegen aan poederbleeklichter in folie-highlights:

Besteed speciale aandacht aan de maat van de bleekmiddel die je gebruikt. Maatscheppen verschillen per fabrikant.

De hoeveelheid ProPlex 01. Bonder hangt af van de hoeveelheid bleekmiddel die wordt gebruikt, niet van de hoeveelheid van zowel ontwikkelaar als bleekmiddel.

Stap 1. Meng bleekmiddel en ontwikkelaar door elkaar. ProPlex kan de verwerkingstijd verlengen. Om dit te voorkomen, verhoogt u uw ontwikkelaarsniveau.

Gebruik 20vol. (6%) bij het bereiken van 10vol. (3. Resultaten.

Gebruik 30vol. (9%) bij het bereiken van 20vol. (6%) resultaten.

Gebruik 40vol. (12%) bij het bereiken van 30 vol. (9%) resultaten.

Voor iets minder dan 30 g bleekmiddel, voeg 3,75 ml Proplex 01 toe. Bonder.

Voeg voor 30 g-60 g bleekmiddel 7,5 ml Proplex 01 toe. Bonder.

Stap 2. Voeg Proplex 01. Bonder toe aan je voorgemengde bleekmiddel en meng goed.

U kunt indien nodig meer bleekmiddel of ontwikkelaar toevoegen om de gewenste consistentie te bereiken.

We raden aan om opnieuw te mengen in een nieuwe kom met bleekmiddel en ProPlex 01. Bonder als er meer dan 60 g bleekmiddel nodig is.

Gebruik dezelfde voorzorgsmaatregelen als altijd bij het werken met aanstekers.

Elke haardos is anders.

Tijd varieert bij verwerkingstijd van bleekmiddel. Eventuele problemen met verwerkingstijd of lift kunnen worden opgelost door de ontwikkelaar te stoten (verhogen) en / of minder ProPlex 01 te gebruiken. Bonder. Sommige Bleach-aanstekers bieden meer dan 9 niveaus van lift en andere slechts 4, alles kan worden aangepast op basis van persoonlijke voorkeur.

the amount of bleach lightener being used
Every head of hair is different
Begin met chatten.
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kunnen wij je van dienst zijn?